Super 8 digitaliseren: super 8 naar DVD, HD, 2K+ en 4K+

Super 8 digitaliseren: super 8 naar DVD
Super 8 digitaliseren naar dvd e.d. vergt meer vakkennis dan je in eerste instantie zou vermoeden. Elke emulsie van Kodak, Agfa, Fuji e.d. heeft een eigen karakter en vereist een andere aanpak bij het corrigeren van kleur en contrast. VCN heeft zijn wortels in het filmlaboratorium, 45 jaar ervaring, en hiermee de knowhow in huis die bij het digitaliseren van super-8 films zo belangrijk is. Dat maakt het verschil en geeft ons een voorsprong op de concurrentie!
Niet alleen digitaliseren we super 8 naar dvd, ook kunnen we uw super 8 overzetten naar HD, 2k+, 4k+, Blu-ray, AVI, Quicktime of andere digitale bestanden.

Het overzetten van super 8 film wordt op de juiste snelheid uitgevoerd, d.w.z. op 18 bld/sec of 24/25 bld/sec. Indien gewenst is ook een afwijkende snelheid mogelijk, uiteraard zonder flikkering! Ook het geluid wordt bij het super 8 digitaliseren niet vergeten! Het stripe-geluid, mono of stereo, kunnen we perfect voor u overzetten op dvd. Is er geen geluid bij de film, dan kunt u eventueel een cd aanleveren met uw eigen muziek.
super 8 naar dvd of avi en movVoor het scannen van uw kostbare super-8 films maken wij gebruik van de meest professionele filmscanners van MWA. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in het digitaliseren van filmmateriaal, zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat!

Digitale Filmrenovatie/restauratie. U kunt uw materiaal niet alleen laten digitaliseren, maar nu ook restaureren. Klik hier voor meer informatie.
Beleef die leuke momenten uit de 70-er jaren weer opnieuw… voor het digitaliseren van uw super 8 films bent dus u bij VCN aan het beste adres!! Kijk hieronder voor een prijsindicatie of klik hier voor een voorbeeldscan van super 8 naar dvd.

Hoeveel minuten is mijn film ?

Aantal minuten 8mm film

Aantal minuten Super 8 film

smalfilm spoelgrootte
meer info

Prijsindicatie super-8 digitaliseren

8mm en Super 8 ACTIE

16mm film (mag/opt)

16mm film (perfo)

9,5mm film

– minimum berekening is 20 minuten
– prijs is incl. btw en excl. dvd(‘s)

prijsindicatie is excl. eventuele bijkomende werkzaamheden en administratiekosten van € 4,95 per opdracht.
alle prijzen

Laat uw kostbare super 8 films niet verloren gaan!

Wacht niet langer en kom vandaag nog bij ons langs in Soest of verzend uw super8 films inclusief opdrachtbon naar ons toe. Wij zullen uw super-8 films snel en in een fantastische kwaliteit digitaliseren naar dvd, avi of quicktime.
ContactgegevensFilms Verzenden

Geef hier uw waardering en maak kans op een waardebon van € 50,00!

Plaats hier uw waardering


* veld verplicht


door:  Anneke

Voor de kinderen hebben we onze 8mm films laten overzetten naar dvd. We wilden graag een zo mooi mogelijk resultaat en hebben toen gekozen voor de Goldscan. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Onze kinderen zijn dan ook heel blij met dit cadeau! Binnenkort komen we ook met onze videobanden!


door:  Familie Spronk uit Vleuten

Op mijn 40e verjaardag heb ik als geschenk van mijn ouders een prachtige dvd box mogen ontvangen. Films van ruim 40 jaar geleden zijn met zorg en aandacht door VCN overgezet op dvd met een verrassend goed resultaat! Wat een kostbaar cadeau. Bedankt voor jullie bijdrage. Groet Judith Spronk


door:  Leo Cupers

Het is weer 8 jaar geleden dat ik bij VCN in Soest mijn archief S 8 mm films heb laten scannen waarbij ik de films op dv tab heb laten zetten, dat was heel mooi professioneel gedaan, heb daarna de films bewerkt het ging voornamelijk over natuur opnames en na bewerking met commentaar en geluid’s montage voor natuur thema’s met de Beamer kan ik een mooie projectie verzorgen, mijn conclusie, door VCN is voor mij het hoogst mogelijke bereikt en een zeer correcte bediening,


door:  Hans van Beem

Prettig bedrijf, doen wat ze toezeggen en nog meer ook. Verbluffend snel hadden wij onze super 8 filmpjes op dvd. Leuk kerstcadeautje en van prima kwaliteit. Top.


8mm, Super8, 16mm en video digitaliseren | VCN b.v. 0356018844 Steenhoffstraat 67 Soest Utrecht, 3764BJ NL 5.0 5.0 4 4 Voor de kinderen hebben we onze 8mm films laten overzetten naar dvd. We wilden graag een zo mooi mogelijk resultaat en hebben toen gekozen voor de Goldscan. Het resultaat overtrof