mini DV omzetten: mini DV naar dvd, avi of quicktime

Mini-dv is een zeer populair videosysteem geweest door z’n compacte formaat en uitstekende kwaliteit. We encoderen dan ook veel mini dv naar dvd.

mini dv naar DVDDe videobanden worden hiervoor direct digitaal afgetast en digitaal verwerkt waardoor we een optimaal resultaat kunnen garanderen. Ook het semiprofessionele afgeleide formaat DV-Cam kunnen we digitaal overzetten.Naast het mini-dv formaat, bestaan er ook grotere cassettes met lengtes tot 3 uur.
We plaatsen ook deze video naar dvd, AVI en Quicktime.
Voor HDV (Sony) wordt hetzelfde formaat videoband gebruikt als mini-dv.
We kunnen HDV downscalen naar SD en deze video omzetten naar dvd.

Omdat het een klein videoformaat betreft, zijn de tape’s ook kwetsbaar. Het komt dan ook regelmatig voor dat de banden defect zijn. Gelukkig kunnen we deze in de meeste gevallen repareren.
Voor het overzetten van mini-dv naar dvd e.d. bent u bij VCN aan het juiste adres! Aan de linkerkant van deze pagina vindt u onze tarieven.

Laat uw kostbare mini-dv video’s niet verloren gaan!

Wacht niet langer en kom vandaag nog bij ons langs in Soest of verzend uw mini-dv bandjes inclusief opdrachtbon naar ons toe. Wij zullen uw bandjes snel en in een fantastische kwaliteit digitaliseren naar dvd, avi of quicktime.
Contactgegevensmini-DV bandjes Verzenden

Geef hier uw waardering en maak kans op een waardebon van € 50,00!

Plaats hier uw waardering


* veld verplicht