LP, Smaltape en Cassette naar cd

Vroeger werd voor de opname van geluid veel gebruik gemaakt van cassettebandjes en smaltape. Vele geluidsopnamen van radio-uitzendingen, huwelijken, kerkdiensten en thuis-opnamen zijn op deze wijze gemaakt.
Om deze herinneringen te kunnen bewaren is een audio-cd natuurlijk het perfecte medium. Video Centrum Nederland heeft alles in huis om uw opnamen in een optimale kwaliteit op cd vast te leggen.

Cassette naar CD - Smaltape naar CD - LP naar CDBehalve cassettebanjdes en smaltape kunnen we ook grammafoonplaten voor u digitaliseren naar audio-cd. Het geluid wordt digitaal bewerkt en ruis onderdrukt (Dolby en Telcom) zonder het oorspronkelijke karakter te verliezen. Naast de audio-cd is het ook mogelijk om het geluid in 48 KHz op harddisk te leveren als bv Wav of AIFF.
VCN heeft meerdere audiorecorders in huis om de geluidsbanden in de juiste snelheid en vanaf volspoor, halfspoor of kwartspoor af te tasten.
Voor het overzetten van LP / cassette naar cd bent u bij VCN dus aan het juiste adres! Aan de linkerkant van deze pagina vindt u onze tarieven.

Laat uw dierbare LP’s en cassettebandjes niet verloren gaan!

Wacht niet langer en kom vandaag nog bij ons langs in Soest of verzend uw smaltapes, geluidsbanden, LP’s, cassettebandjes inclusief opdrachtbon naar ons toe. Wij zullen uw opdracht snel en in een fantastische kwaliteit digitaliseren op cd.
ContactgegevensOpdracht Verzenden

Geef hier uw waardering en maak kans op een waardebon van € 50,00!

Plaats hier uw waardering


* veld verplicht